MOOI van binnen en

MOOI van buiten

Reiki-behandelingen

Openingstijden

Maandag:
18.00 - 21.00u
Dinsdag en woensdag:
9.30 - 15.30u
Donderdag:
18.00 - 21.00u
Vrijdag:
9.30 - 15.30u

Contact

Adres
Markt 20c
6602 AN Wijchen
06 1039 6841
Email MOOIdeLouw

Bereikbaarheid

Parkeren kunt u gratis vlakbij MOOIdeLouw doen, denkt u aan de parkeerschijf in de blauwe zone? Kosteloos parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage, bereikbaar vanaf de Meerdreef.
Stacks Image 61
Stacks Image 64
Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm. afspraken. Spreekt u a.u.b. een boodschap in en ik bel u terug of stuur een WhatsApp of email!

Reiki

Evenwicht

Reiki is een geneeswijze die u helpt terug te keren naar een evenwichtig functioneren. Het brengt meer evenwicht op ieder niveau: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zelfs sociaal.

Voordelen

MOOIdeLouw past Reiki toe via handoplegging, dit geeft een snelle afname van spanning en bevrijding van pijn en gevoelens van onrust. Het leidt vaak tot beter slapen en een makkelijkere spijsvertering. Kortom na afloop voelt u zich beter. Andere voordelen zijn een grotere motivatie, minder neerslachtigheid of vermindering van bijeffecten van geneesmiddelen.

Natuurlijk vermogen

Reiki valt de ziekte zelf niet aan, dit in tegenstelling tot reguliere geneeskunde. Reiki ondersteunt ons welzijn en versterkt ons natuurlijk vermogen tot genezing door het stimuleren van evenwicht.

Prijs

Zie voor de kosten onze prijslijst.
Reiki-behandelingen, Reiki

Reiki 1 of Reiki 2 halen?

Bij spirituele salon MOOIdeLouw kun u uw Reiki 1- of 2-certificaat behalen! Volg hiervoor de individuele cursus van 2 avonden. U wordt dan geïnitieerd, aangesloten op het Reiki-netwerk. Natuurlijk ontvangt u een uitgebreide cursusmap.