MOOI van binnen en

MOOI van buiten

Reiki-behandelingen

Openingstijden

Maandag en donderdag:
18.30 - 21.30
Woensdag en vrijdag:
9.30 - 14.30

Contact

Let op: gewijzigd adres
Markt 20c
6602 AN Wijchen
06 1039 6841
Email MOOIdeLouw

Bereikbaarheid

Parkeren kunt u bij MOOIdeLouw gewoon pal voor de deur doen.
De salon is op de begane grond en goed bereikbaar voor minder validen. Kortom: U bent welkom!
Stacks Image 61
Stacks Image 64
Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm. afspraken. Spreekt u aub. een boodschap in en ik bel u terug of stuur een email!

Reiki

Evenwicht

Reiki is een geneeswijze die u helpt terug te keren naar een evenwichtig functioneren. Het brengt meer evenwicht op ieder niveau: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zelfs sociaal.

Voordelen

MOOIdeLouw past Reiki toe via handoplegging, dit geeft een snelle afname van spanning en bevrijding van pijn en gevoelens van onrust. Het leidt vaak tot beter slapen en een makkelijkere spijsvertering. Kortom na afloop voelt u zich beter. Andere voordelen zijn een grotere motivatie, minder neerslachtigheid of vermindering van bijeffecten van geneesmiddelen.

Natuurlijk vermogen

Reiki valt de ziekte zelf niet aan, dit in tegenstelling tot reguliere geneeskunde. Reiki ondersteunt ons welzijn en versterkt ons natuurlijk vermogen tot genezing door het stimuleren van evenwicht.

Prijs

Zie voor de kosten onze prijslijst.
Reiki-behandelingen, Reiki

Reiki 1 of Reiki 2 halen?

Nieuw bij spirituele salon MOOIdeLouw: behalen van uw Reiki 1- of 2-certificaat! Volg hiervoor de individuele cursus van 2 avonden. U wordt dan geïnitieerd, aangesloten op het Reiki-netwerk. Natuurlijk ontvangt u een cursusmap.