MOOI van binnen en

MOOI van buiten

Stacks Image 714

Openingstijden

Dinsdag:
18.00 - 21.00u
Woensdag en vrijdag:
9.30 - 15.30u
Donderdag:
14.00 - 21.00u

Contact

Let op: gewijzigd adres
Markt 20c
6602 AN Wijchen
06 1039 6841
Email MOOIdeLouw

Bereikbaarheid

Parkeren kunt u gratis vlakbij MOOIdeLouw doen, denkt u aan de parkeerschijf in de blauwe zone? Kosteloos parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage, bereikbaar vanaf de Meerdreef.
Stacks Image 61
Stacks Image 64
Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm. afspraken. Spreekt u aub. een boodschap in en ik bel u terug of stuur een email!
Over MOOIdeLouw
Schoonheidssalon MOOIdeLouw is opgericht door mij, Barbara de Louw-Wolsing.
Na 15 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In deze nieuwe levensfase wil ik meer individueel met mensen werken. Verdieping, innerlijke en uiterlijke schoonheid en echt persoonlijk contact spreken mij aan.

Innerlijke schoonheid

Bij MOOIdeLouw komt u tot rust. Naast de opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik de opleiding tot Reiki-master afgerond. Met Reiki kan ik u beter helpen te ontspannen.
U kunt bij mij nu ook terecht voor een cursus Reiki 1 of Reiki 2. 
Daarnaast geef ik energetische behandelingen, waarbij ik u begeleid bij levensvragen. Bijv. om van uw hoogsensitiviteit (HSP) een kracht te maken! 
schoonheidspecialiste erkend

Specialiteit: acné

Een van de leukste dingen om te doen in de salon vind ik de acnébehandelingen. Om mensen te helpen met de onzuiverheden van hun huid is zo’n leuke uitdaging! Dus maak een afspraak voor een gratis intakegesprek dan kunnen we bespreken hoe jouw acnetherapie eruit gaat zien. Lees meer over Acnébehandeling.

Hobbies

Mijn hobbies zijn o.a. wandelen, yoga, natuur, spiritualiteit en biologische voeding. Door deze laatste hobby krijgt u van mij gratis voedingsadvies in relatie tot uw eventuele huidproblemen.
Stacks Image 5110

Breed aanbod

U kunt bij MOOIdeLouw terecht voor gezichtsbehandelingen, acnebehandelingen, anti-aging behandelingen, nagelverzorging, massages, harsen, MDB, Reiki, energetische behandelingen en meer. Waarbij persoonlijke aandacht voor mij vanzelfsprekend is.

Graag tot ziens in mijn salon.

Jij bent MOOI

Jij bent bijzonder

Jij bent welkom!