MOOI van binnen en

MOOI van buiten

schoonheidssalon Wijchen

Openingstijden

Dinsdag: 09.00 - 15.00
Woensdag: 11.00 - 15.00
Vrijdag: 09.30 - 15.00
Maandag, dinsdag en donderdag:
18.00 - 22.00

Contact

De Weertjes 10-13
6605 RA Wijchen
024 641 3599
Email MOOIdeLouw
Stacks Image p6796_n61
Stacks Image p6796_n64
Stacks Image p6796_n69
Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm. afspraken. Spreekt u aub. een boodschap in en ik bel u terug of stuur een email!
Pemanente ontharing
met IPL
Voortaan kun je via mijn salon ook permanent ontharen! Dan word je geholpen door Narine Arutunjan, ook een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij verzorgt o.a. IPL-behandelingen, epileren met touwtjes en elektrisch epileren.

Permanente ontharing via IPL wordt meestal vergoed door je zorgverzekeraar!
Stacks Image 6810

Permanente Haarreductie

De IPL lichtflits, welke maar een fractie van een seconde duurt, richt zich op het pigment onder aan het haar. Per puls worden meerdere haartjes in een gebied van een aantal vierkante centimeters bereikt. De lichtenergie die hierbij vrijkomt wordt geabsorbeerd door melanine, het pigment dat zich van nature in het merg van de haar bevindt. Het pigment van de haar zorgt voor de geleiding van de warmte naar de wortel. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmteontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70°C bedraagt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.
Stacks Image 6821

Intake

Tijdens een intake gesprek wordt bepaald of u in aanmerking komt voor lichttherapie en wordt u geïnformeerd over ontharen. Tevens wordt er een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur. Wanneer u in aanmerking komt voor lichttherapie, wordt er eerst een proefbehandeling uitgevoerd om te kunnen bekijken hoe uw huid reageert en om de instellingen te kunnen bepalen.

Kosten

Zie voor de kosten van IPL behandelingen de prijslijst IPL.
Zie voor onze overige prijzen, de algemene prijslijst.