MOOI van binnen en

MOOI van buiten

schoonheidssalon Wijchen

Openingstijden

Dinsdag:
18.00 - 21.00u
Woensdag en vrijdag:
9.30 - 15.30u
Donderdag:
14.00 - 21.00u

Contact

Adres
Markt 20c
6602 AN Wijchen
06 1039 6841
Email MOOIdeLouw

Bereikbaarheid

Parkeren kunt u gratis vlakbij MOOIdeLouw doen, denkt u aan de parkeerschijf in de blauwe zone? Kosteloos parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage, bereikbaar vanaf de Meerdreef.
Stacks Image 61
Stacks Image 64
Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm. afspraken. Spreekt u a.u.b. een boodschap in en ik bel u terug of stuur een WhatsApp of email!
Pemanente ontharing
met IPL
Voortaan kun je via mijn salon ook permanent laten ontharen! Dan word je geholpen door Narine Arutunjan, ook een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij verzorgt o.a. IPL-behandelingen, epileren met touwtjes en elektrisch epileren.

Permanente ontharing via IPL wordt meestal vergoed door je zorgverzekeraar!
Stacks Image 6810

Permanente Haarreductie

De IPL lichtflits, welke maar een fractie van een seconde duurt, richt zich op het pigment onder aan het haar. Per puls worden meerdere haartjes in een gebied van een aantal vierkante centimeters bereikt. De lichtenergie die hierbij vrijkomt wordt geabsorbeerd door melanine, het pigment dat zich van nature in het merg van de haar bevindt. Het pigment van de haar zorgt voor de geleiding van de warmte naar de wortel. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmteontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70°C bedraagt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.
Stacks Image 6821

Intake

Tijdens een intake gesprek wordt bepaald of u in aanmerking komt voor lichttherapie en wordt u geïnformeerd over ontharen. Tevens wordt er een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur. Wanneer u in aanmerking komt voor lichttherapie, wordt er eerst een proefbehandeling uitgevoerd om te kunnen bekijken hoe uw huid reageert en om de instellingen te kunnen bepalen.

Behandeling

Vraag me gerust naar meer informatie over IPL ontharen, oftewel permanent ontharen.