MOOI van binnen en

MOOI van buiten

Reiki-behandelingen

Openingstijden

Dinsdag
18.00- 21.00u
Woens- en vrijdag:
9.30 - 15.30u
Donderdag:
14.00 - 21.00u

Contact

Markt 20c
6602 AN Wijchen
06 1039 6841
Email MOOIdeLouw

Bereikbaarheid

Parkeren kunt u gratis vlakbij bij MOOIdeLouw doen, denkt u aan de parkeerschijf in de blauwe zone? Kosteloos parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage, bereikbaar vanaf de Meerdreef.
Stacks Image 61
Stacks Image 64
Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm. afspraken. Spreekt u aub. een boodschap in en ik bel u terug of stuur een email!
Laat mij je helpen van je acne af te komen!
Droom jij ook van een gave huid, zonder onregelmatigheden? Maar heb je die nog niet?
MOOIdeLouw heeft al tal van klanten geholpen die last hebben van acne, ‘blackheads’, comedonen, mee-eters, en/of ontstekingen van de huid. Vele tieners heb ik al verlost van hun jeugdpuistjes of pukkeltjes.

Heb je last van de onzuiverheden? Wacht niet tot ze vanzelf overgaan. Want dat gebeurt zelden.
Vaak denken mensen dat puistjes bij de puberteit horen, helaas is dit niet altijd het geval. Alhoewel de hormonen in de puberteit tot een van oorzaken behoort, is dit zeker niet de enige. Goede verzorging van je huid en bepaalde voedingsmiddelen vermijden helpen daar bijvoorbeeld ook bij.

Ik help je je huidprobleem zo aan te pakken, dat jij in de toekomst minder klachten hebt!

Enkele adviezen

Niet doen

  1. Ga NIET zelf je puistjes uitknijpen. Ook krabben of wrijven kun je beter achterwege laten. Als je het wel doet, kunnen lelijke littekens of ontstekingen het gevolg zijn.
  2. Ga niet je huidproblemen negeren, het gaat niet vanzelf weg
  3. Gebruik geen verstoppende cosmetica of agressieve reinigingsproducten, hierdoor gaat je huid nog meer talg produceren.
Stacks Image 251

Wel doen

  1. Kijk na bij jouw ziektekostenverzekering of je in aanmerking komt voor een vergoeding van acnétherapie. Meestal wordt deze vergoed via je aanvullende zorgverzekering. Op de volgende website kun je bekijken hoe het is voor jouw zorgverzekeraar: www.independer.nl/zorgverzekering
  2. Vervang dagelijks je kussensloop
  3. Reinig je huid 2x daags, niet met make-up doekjes.
  4. Maak regelmatig een afspraak bij MOOIdeLouw voor een dieptereiniging van je huid!
  5. Gebruik de huidverzorgingsproducten die je worden aangeraden.
  6. Luister naar onze voedingsadviezen, eet bijv. geen melk en melkproducten.

Wat is acné?

Bij acné is er sprake van een chronische ontsteking van de talgklieren bij de haarzakjes (talgklierporiën) waarbij mee-eters, pukkels en/of puistjes ontstaan. De huid produceert steeds meer talg, hierdoor kunnen de poriën verstopt raken. Dit heten mee-eters. De bacteriën in de talgklieren kunnen hierdoor ook sneller groeien. Als de verstopte porie openbarst, kan een ontsteking ontstaan. Die noemen we ook wel pustels of papels.

Interesse in acnebehandeling?

Heb jij last van een huidinfectie, bobbeltjes, bultjes, rode bulten, zwellingen of puskopjes, talgpropjes, ontstoken talgkliertjes of hoe jij ze ook noemt? Kom dan eens langs bij MOOIdeLouw! Ik help je graag verder.
Zie voor meer informatie over acnebehandelingen de pagina Acnebehandeling en voor de prijzen onze prijslijst.
Stacks Image 4627