MOOI van binnen en

MOOI van buiten

Schoonheidssalon

Openingstijden

Dinsdag:
18.00 - 21.00u
Woensdag en vrijdag:
9.30 - 15.30u
Donderdag:
14.00 - 21.00u

Contact

Let op: gewijzigd adres
Markt 20c
6602 AN Wijchen
06 1039 6841
Email MOOIdeLouw

Bereikbaarheid

Parkeren kunt u gratis vlakbij MOOIdeLouw doen, denkt u aan de parkeerschijf in de blauwe zone? Kosteloos parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage, bereikbaar vanaf de Meerdreef.
Stacks Image 61
Stacks Image 64
Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm. afspraken. Spreekt u aub. een boodschap in en ik bel u terug of stuur een email!
Kwaliteit

Uiterlijk en innerlijk

Salon MOOIdeLouw biedt u een breed scala aan behandelingen. Bijv. een schoonheidsbehandeling gecombineerd met Reiki. Zo dragen wij bij aan uw uiterlijke én innerlijke schoonheid!
Tijdens uw eerste bezoek houden wij een intake-gesprek met u en doen wij een huidanalyse. Ontspanning, service en goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Inwendige mens is belangrijk

Omdat (biologische) voeding een van mijn hobbies is, krijgt u gratis voedingsadvies van mij als om uw huidproblemen te verminderen!
Wij denken ook aan de inwendige mens. Na een behandeling van min. 60 min. kunt u een verse smoothie bij ons drinken. De kosten bedragen slechts €5. Een verse muntthee is ook mogelijk!
schoonheidsbehandeling, verwen

Vakvrouw

Bij salon MOOIdeLouw behandelt een gecertificeerde schoonheidsspecialiste u. Op werkdagen staat Barbara de Louw persoonlijk voor u klaar.
Onze salon heeft een vakdiploma voor schoonheidsspecialiste en acnetherapie. Verder bezitten we de certificaten Reiki Master en Indian head massage. Kortom u bent bij ons in goede handen!
erkende schoonheidsspecialiste

Producten

MOOIdeLouw gebruikt de hoogwaardige producten van Tyro om uw huid te verzorgen en te reinigen. De Tyro-producten hebben een natuurlijke basis, zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.
Speciaal voor de gevoelige huid gebruiken wij ook met het merk Decubal. Deze producten zijn zonder allergenen, parabenen en zonder parfum.

Voor thuis

Alle huidverzorgings- en reinigingsproducten kunt u ook bij salon MOOIdeLouw kopen om lekker thuis te gebruiken.
Denkt u bijv. aan cleansing, scrubcrème, lotion, aloë vera gel, dag- en nachtverzorging, littekenherstellende crème, oogcrème of serum.
Informeer gerust via de mail of telefoon naar de mogelijkheden, of kom eens langs bij mijn salon.
Verkooppunt Tyro verzorgingsproducten en Make Up Studio
hoogwaardige verzorgingsproducten

Nieuwsgierig?

Bekijk deze site voor meer informatie of neem contact op met MOOIdeLouw! Zie ook de prijslijst.
Wij behandelen alleen op afspraak.