MOOI van binnen en

MOOI van buiten

Schoonheidssalon

Openingstijden

Dinsdag: 09.00 - 15.00
Woensdag: 11.00 - 15.00
Vrijdag: 09.30 - 15.00
Maandag, dinsdag en donderdag:
18.00 - 22.00

Contact

De Weertjes 10-13
6605 RA Wijchen
024 641 3599
Email MOOIdeLouw
Stacks Image p18495_n61
Stacks Image p18495_n64
Stacks Image p18495_n69
Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar ivm. afspraken. Spreekt u aub. een boodschap in en ik bel u terug of stuur een email!
Kwaliteit

Uiterlijk en innerlijk

Salon MOOIdeLouw biedt u een breed scala aan behandelingen. Bijv. een schoonheidsbehandeling gecombineerd met Reiki. Zo dragen wij bij aan uw uiterlijke én innerlijke schoonheid!
Tijdens uw eerste bezoek houden wij een intake-gesprek met u en doen wij een huidanalyse. Ontspanning, service en goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Verwennen uzelf ook inwendig

Wij denken ook aan de inwendige mens. Na een behandeling van min. 60 min. kunt u voortaan een verse smoothie bij ons drinken. De kosten bedragen slechts € 5. Een verse muntthee is ook mogelijk!
schoonheidsbehandeling, verwen

Vakvrouw

Bij salon MOOIdeLouw behandelt een gecertificeerde schoonheidsspecialiste u. Op werkdagen staat Barbara de Louw persoonlijk voor u klaar.
Onze salon heeft een vakdiploma voor schoonheidsspecialiste en acnetherapie. Verder bezitten we de certificaten Reiki Master en Indian head massage. Kortom u bent bij ons in goede handen!
erkende schoonheidsspecialiste

Erkend leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf voor Schoonheidsspecialist (niveau 3). U kunt dan ook regelmatig een stagiaire tegenkomen in mijn salon.
Heeft u liever niet dat de stagiaire in de salon is tijdens uw behandeling, geeft u dit dan svp. aan. Het is geen enkel probleem, er zijn genoeg andere klussen te doen, bijv. de administratie van de salon.

Producten

MOOIdeLouw gebruikt de hoogwaardige producten van Tyro om uw huid te verzorgen en te reinigen. De Tyro-producten hebben een natuurlijke basis, zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.
Speciaal voor de gevoelige huid gebruiken wij ook met het merk Decubal. Deze producten zijn zonder allergenen, parabenen en zonder parfum.

Voor thuis

Alle huidverzorgings- en reinigingsproducten kunt u ook bij salon MOOIdeLouw kopen om lekker thuis te gebruiken.
Denkt u bijv. aan cleansing, scrubcrème, lotion, aloë vera gel, dag- en nachtverzorging, littekenherstellende crème, oogcrème of serum.
Informeer gerust via de mail of telefoon naar de mogelijkheden, of kom eens langs bij mijn salon.
Verkooppunt Tyro verzorgingsproducten en Make Up Studio
hoogwaardige verzorgingsproducten

Indian head massage

Voor een Indian head massage gaat u voortaan naar uw schoonheidssalon MOOIdeLouw in Wijchen. Barbara is nu opgeleid om deze massages te geven!

Nieuwsgierig?

Bekijk deze site voor meer informatie of neem contact op met MOOIdeLouw! Zie ook de prijslijst.
Wij behandelen alleen op afspraak.

*De korting geldt alleen bij boeken van de afspraken voor 15 november 2015 en aanbetaling van € 100 bij de eerste behandeling.